Téli leállás / 2017-11-08


BEMUTATÓ TEREM MEGNYITÓ / 2017-08-18

 

Szeptember 2-án megnyitjuk bemutató termünk kapuját! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Címünk: Tatabánya, Galagonya u. 18.
https://goo.gl/maps/Bf4RfDHDwjK2


Ünnepi üdvözlet / 2016-12-20

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Gege csapat!

 

Karácsonyi videó


Téli leállás / 2016-12-20

Téli szünet

 

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket / leendő ügyfeleinket, hogy cégünk 2016. december 22. és 2017. január 3. között téli leállás miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!


Ütemváltás / 2016-11-28

2016. november 9-11. között került megrendezésre a siófoki Hotel Azúrban a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság éves kongresszusa, Ütemváltás néven. Természetesen mi is képviseltük magunkat, kiállítóként. Jelenlétünkkel, egyrészt szerettük volna felhívni magunkra a figyelmet, másrészt a raktársátorra, mint kiváló alternatív megoldást raktározás terén.   

Érdekes előadásokon vettünk részt, melyeket a szakma neves képviselői tartottak, valamint értékes üzleti kapcsolatra tettünk szert.

Szeretnénk, ha a jövőben a mi cégünk is országosan ismertté válna és bővülhetne üzleti portfóliónk.

 

Az eseményről bővebb információ az alábbi linkre kattintva érhető el:  http://kongresszus.logisztika.hu/

 

 mlbkt_1

 

 

 


A legjobb mindig otthon / 2015-12-03

Egy átlagos napsütéses délután, egy átlagos budapesti lakóparkban, erkélyek, teraszok sokaságával. Mégis különleges számomra, mert most Mező Misihez jöttem.

Már jó ideje az egyik kedvenc magyar előadóm. Ő is egy vidéki srác, akinek voltak álmai, amit megvalósított. Évek óta követem a Magna Cum Laude munkásságát, szeretem a zenéjüket és emberként is nagyon szimpatikusnak tartom Misit az egyénisége miatt, mivel a koncertek, díjak, elismerések mellett ő is csak egy családapa, aki szeret otthon lenni a gyerekeivel, és az együttlét minden percét igyekszik a lehető legjobban kihasználni.  Ezért is vagyok most itt nála. A harmadik emeleti lakásuk nagy terasza remek lehetőség a félig kint - félig bent töltött időre, de az időjárás sokszor közbeszól, hol az eső, hol a szél miatt mégiscsak kénytelenek  behúzódni a lakás négy fala közé.

Tehát mint sokan mások, ő is ezzel a problémával keresett meg a teraszok-hu oldalunkon keresztül, hogy közösen találjunk megoldást az erkély fedésére úgy, hogy a szabadság érzése, és a nap fényének a lakásba jutása megmaradjon. Az előzetesen elküldött fotók alapján már látható volt számomra, hogy a harmadik emeleti erkélyt az időjárás bizony nem kíméli. Kapja az esőt, a hideget, a szelet, de Misi mégis egy kedves, napfényes, bármikor használható védett életteret szeretne ide varázsolni. A fényképek alapján arról is megbizonyosodtam, hogy nem lesz egyszerű feladat, amit kér, teljesen egyedi gyártást igényel, átgondolt szerelési folyamatokkal, ráadásul a rendelkezésre álló terasz belmagasság alacsony, a munka is a harmadik emeleten történik.  A teraszok.hu munkái során azonban már több kihívással is szembenéztünk, így az elküldött ajánlatunk és megoldási javaslatunk Mező Misi számára is tetszett. Nem volt más hátra, mint személyesen is megbeszélni az elképzeléseket.

Nem csalódtam benne, ő pontosan ugyanaz a barátságos és szívélyes ember, amilyennek képzeltem. Kávéztunk, érdeklődéssel hallgatta a teraszok.hu történetét, a különleges munkáinkat, a szinte baráti munka kapcsolatokat. Végül közösen felmértük a teraszt, meghatároztuk az anyagokat, színeket, külön-külön a tartószerkezetnek, a polikarbonátnak, a csatornának és átbeszéltük a szereléssel kapcsolatos óvintézkedéseket és folyamatokat. Miután az egész munkát tisztán láttuk, elindulhatott a gyártási folyamat. Lakatosaink legyártották a fémszerkezetet, a színterező üzemben ráégették a festéket, előkészítettük az összes alapanyagot, szerelési anyagot, és mindezt csupán két hét alatt.

Az időpont egyeztetés azonban már nem volt ilyen egyszerű. Misi igen elfoglalt, ráadásul a szerelést csak megfelelő időjárási körülmények között lehetett elvégezni, de végül sikerült találnunk egy közös időpontot.

Szerelő csapatunk kivonult a helyszínre, hogy valóra váltsák Misi álmát. A szomszédok kíváncsi és ellenőrző tekintete mellett először is megtettük a biztonsági óvintézkedéseket. A lépcsőház szűkössége miatt a fémkereteket kötelekkel kellett felhúznunk, és a szerkezet illesztésekor a fali rögzítéseknél további nehézséget okozott a hőszigetelő rendszer is a falon. De speciális technikával ezt is megoldottuk. Két napos szereléssel 99%-os állapotban elkészültünk a terasz fedésével, amit  Misi és családja nagy örömére azonnal át is adtunk használatra.

    

Hogy miért csak 99%? Mivel az építmény teljesen egyedi és használat közben mutatkozik meg, hogy hol kell még simításokat végezni, ahhoz, hogy tökéletes legyen, két hét után kell visszatérnünk és megbeszélnünk, hogy a használat közbeni tapasztalatok alapján Misi milyen változtatásokat szeretne, vagy hogy hol van esetleg javítandó rész a fedésen.

Egy szó mint száz, ahhoz képes, hogy még soha nem építettünk a 3. emeletre keménytetős megoldást, főleg nem több, mint 10 m hosszú és viharos környezetbe épülőt, ahhoz képest ismét hiba mentesen hoztuk a munkát. Ez nagy büszkeséggel tölt el engem és csapatomat!

 

Misivel készítettünk közvetlenül a szerelést követően egy videót is:

 

 

Azt kívánjuk Misinek, feleségének Dórának valamint a kis Nimródnak és az alig pár hónapos Bíborkának, hogy használják örömmel a munkánkat!"


R+T Kiállítás - Isztambul / 2015-11-27

Két hete ismét megrendezésre került a már hagyománynak számító R+T Expo. Év elején Stuttgart, most pedig Isztambul adott otthont az eseménynek.

Gyönyörű árnyékolástechnikai termékek, kifinomult design és high-tech jellemezte az egész rendezvényt.
A szakma nagyjai részt vettek a kiállításon. Kiállítóként, vagy látogatóként. MI is ott voltunk!


Gábor, Zoltán és Roland vágtak neki az utazásnak. Némi győzködés után, nehezen, de bevállalták ezt a pár napos kiruccanást. :)
Rengeteg standot meglátogattak, számos termékről és technológiai újdonságról információt gyűjtöttek. Na és persze a potenciális partnerek marketing anyagait, kontaktjait mind-mind hazahozták.

 

 


Az lehetetlen, hogy egy törökországi utazás csak a munkáról szóljon! Természetesen kollégáink gondoskodtak a kulturált szórakozásról is! :) 
Városnézés (gyalog és busszal), helyi étel- (és ital) különlegességek kóstolása is felkerült a programlistára.

 

 


Jelenleg a tárgyalások zajlanak. Reméljük mielőbb bővíthetjük – már így is színes – termékpalettánkat az ott megismert újdonságokkal.


Kollégánk dobogós helyezése / 2015-10-14

Zsolt - előkészítő technikus - kollégánk ismét jeleskedett!
Most nem a futballpályán, hanem a Solid Edge Desing Contest 2015 tervezői versenyen. Munkájával az elképesztően erős mezőnyben a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel. Ez óriási szakmai elismerés!

A szakemberekből álló zsűri bírálta, hogy a résztvevők mennyire használják ki a szoftver adta lehetőségeket, illetve pontozták az egyedi ötleteket, speciális megoldásokat is.
A feladatot nehezítette, hogy a vevő igényeit maximálisan szem előtt tartva kellett dolgozni, tehát mind statikailag, mind pedig használhatóság szempontjából figyelni kellett a részletekre.

Az alábbi képen láthatjátok 2 heti munka gyümölcsét!

GRATULÁLUNK Zsolti, Design Contest díjas tervezőnk!


Büszkék vagyunk Rád!

 

foto1


Rombusz Terasz feat. Gege Hungary / 2015-10-05

 
Örömmel értesültünk róla, hogy a HÍR TV Panaszkönyv című műsorának felmérése alapján, melyben a budapesti romkocsmákat vizsgálták, a Rombusz Terasz (Ráday utca) kapta a legjobb minősítést.

Számunkra ez azért nagy hír, mert mi gyártottuk a teraszon található összes napvitorlát és ponyvafedési megoldást. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

A videó itt tekinthető meg: http://mno.hu/panaszkonyv/egy-nyari-nap-ejszakaja-1296489
 
Rombusz Terasz Rombusz Terasz
Rombusz Terasz Rombusz Terasz
 
 

Foci! Foci! Foci! / 2015-09-16

Műszaki előkészítő kollégánk, Kiss Zsolt, nemcsak a Gege csapatát, hanem a Kecskéd KSK futball csapatát is erősíti. Ott nem rajzokkal, hanem sokat érő gólokkal.

Hajrá Vadlábú! ;)

 

kiss_zsolt


Stohl András teraszára oldalfalrendszert telepítettünk! / 2015-09-10

Stohl András teraszát építettük be, motorosan és manuálisan feltekerhető ponyva oldalfal rendszerrel.

Videót is készítettünk!

Stohl1 Stohl2

A hosszabb verzió itt érhető el!


Mező Misi teraszát építettük! / 2015-09-10

Mező Misi teraszára építettünk polikarbonát előtetőt.

Az eredmény kifogástalan!

A videó önmagáért beszél!

Mező Misi terasz

Hosszabb verzió itt érhető el!

 


Véradás / 2015-09-03

Büszkék vagyunk Kollégáinkra, akik közül sokan lelkes véradók!

Mert minden csepp számít!

 

 

   


ANCONA napellenző / 2015-07-30

Legújabb termékünk: üvegtető fölé szerelt kitekerhető napellenző, motoros kivitelben.

A napellenzőt a német Lewens Sonnenschutz-Systeme GmbH & Co. gyártja, és Magyarországon a Gege Hungary Kft. forgalmazza.

 

Az ANCONA típusú napellenző működés közben. (video)

 

ANCONA napellenző


Ezermester Extra 2015/2 / 2015-06-12


Megújultunk! / 2015-02-23

Megújult a gege Hungary Kft. holnapja!

Sok szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt a megújult honlapunkon!

- A kiemelt projektjeink a főldalon elérhetőek.

- Eddig elkészült munkáinkról a galériában nézelődhet.

- Cégünk profiljairól a tevékenységi körökben olvashat.

- Híreinkben mindig az aktualitásnak megfelelően tájékozódhat rólunk.