[titkarsag@gege.hu]

[+36 20 5555 266]

Belvedere

 

A Belvedere családhoz tartozó termékeket is meglehetősen széles körben, eltérő környezetben lehet alkalmazni árnyékoláshoz, fedéshez. Kültéri fedésnek, kocsibeállónak, kerti bútorok fölé árnyékolónak egyaránt alkalmas, egyedi formája esztétikussá, stílusossá teszi megjelenését. Kisebbektől a nagyobbakig az alábbi termékek között válogathat:

Belvedere down:

A legkisebb modell 4x3, 4x4, 5x3, 5x4, 5x5, 6x3, 6x4, 6x5 méteres méretekben elérhető az egyedi méretezés mellett is. Galvanizált, porfestett fém alapkeret, alumínium oldalprofil, PVDF védett ponyva (szélsőséges időjárási körülményeknek -szél, jég, eső, hó, UV- ellenáll).

 

Belvedere Big Down:

A nagyobb testvér már 6x3, 6x4, 7x3, 7x4, 7x5, 8x3, 8x4, 8x5 m-es méretekben kerül gyártásra alapértelmezettként, de egyedi méretben is rendelhetőek. A ponyva a már megszokott előnyöket minden esetben magában hordozza, a szín és variációválaszték -fényzáró, több színű- mindegyik modellnél elérhető.

 

Belvedere Maxi Down:

A család ezen felnőtt tagja 8-15 x 5 m-es alapméretekben érhető el, de itt is érvényes az egyedi gyártás alapértelmezése.

Sorolható elemeket is lehet kérni, így többszörözhető a lefedett terület nagysága.

Belvedere Maxi Up:

A különc. Az ívek felfelé tartanak tovább növelve az amúgy felettébb masszív szerkezet kecsességét.

Az alapmodelleket a méretekre kattintva akár meg is vásárolhatja, ettől eltérő igény esetén pedig