Impresszum

Cég neve: Gege Hungary Kft.

Székhelye: H-2800 Tatabánya, Galagonya utca 18.

Telefonszám: +36205555266

Web: www.gege.hu

Email: info[kukac]gege.hu

Adószám: 14548961-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-014638

Cégjegyzéket vezető bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft. H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15. unas[kukac]unas.hu

ÁSZF és adatkezelés

Greenpeace oklevél

Cégünkről

A Gege Hungary Kft. 2008-ban alakult, azzal a céllal, hogy professzionálisabb alapokon értékesítse, és fejlessze a G&G termékeket. A kezdeti időszakban kizárólag a ponyva alapanyagot igénylő termékekre koncentráltunk. Az évek során sikeresen kamatoztattuk szakmai tudásunkat, mérnöki  háttérrel és sok-sok év tapasztalatával karöltve.

A GEGE logó mára egy biztos alapokon álló erős márkává nőtte ki magát, amit a több mint 10.000 elégedett vásárló is tanúsít.

Az általunk gyártott és forgalmazott termékekre és szolgáltatásainkra főként a kiemelkedő minőség, a megfizethető ár és a kiváló ár - érték arányú funkcionalitás jellemző.

Szakmai téren megbízható és elismert szakemberekből álló, jól összehangolt csapattal kívánunk a piaci igényeknek megfelelni. Mindig követjük a trendeket és fejlesztjük magunkat, hogy szünet nélkül a legjobb minőséget nyújthassuk. Tervezőinknél mindig az ötlet, az innováció, a kreativitás, és a biztonságos megvalósíthatóság a legfontosabb. Rengeteg referenciánk is bizonyítja, hogy nem véletlenül adunk termékeinkre kiemelkedően hosszú garanciát.

ISO 9001-es minősítésű cég vagyunk és felelősségbiztosítással is rendelkezünk.


Szeretettel várjuk régi és új partnereink megkeresését, véleményét, visszajelzését!

 

     

2016-os OPTEN tanúsítványunk

Honlap készítés