[titkarsag@gege.hu]

[+36 20 5555 266]

Hírek

2022.11.16 20:13

Pénzügyileg legstabilabb cégek között a Gege Hungary Kft.

Pénzügyileg legstabilabb cégek között a Gege Hungary Kft.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legmegbízhatóbbak és legjobbak között szerepelhetünk.

A Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk a Gege Hungary Kft. is mint akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, s immáron rendelkeznek AAA bronz fokozatú tanúsítvánnyal.

Cégünk idén az említett bronz fokozatú AAA tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek pár százaléka rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívüli módon alacsony.

Nagy megtiszteltetés vállalkozásunk számára, hogy ezen objektív cégminősítés alapján a legjobbak és legstabilabbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy vállalkozásaink fizetésképtelenségi valószínűsége rendkívüli módon alacsony. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, gyártóink, beszállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a szakértő cég független szakértőként ismerte el cégeink stabilitását azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk vállalkozásaink építésében, fejlesztésében.

Vissza