[titkarsag@gege.hu]

[+36 20 5555 266]

Gazebo-pavilonok

A Cicogna rendszer:

a fémszerkezet támogatásának köszönhetően egy nem hétköznapi, "D" íves tetővel rendelkező árnyékoló-fedő rendszert tudunk kivitelezni 2,5 méteres belmagasággal. A méreteknek és a struktúrának köszönhetően a viszonylag kicsi területtől az egészen nagy terekig tudunk dolgozni ezzel a rendszerrel; a kiegészítő elemek pedig a stílust tudják a végtelenül egyszerűtől az exkluzívig áthidalni. Fedésként PVDF védett, tűz-, víz- és UV álló PVC ponyvákat alkalmazunk, melyekből fényzáró és dupla rétegű (akár 2 különböző színű) változat is elérhető.

Kisebbektől a nagyobbakig

Cicogna Minimax:

3x3 - 6x6, 3x4 - 5x6 méretekben installálhatóak az alapmodellek, melyek - természetesen - összkapcsolhatóak.

A szerkezet egyik kulcseleme A "D" ponyvakampó, mely hivatott stabilan, feszesen és elmozdulásmentesen tartani a ponyvát:

Mind a vázszerkezet, mind a ponyva is lehet válaszható színű.

 

Cicogna Middle:

A fentiekhez viszonyítva az elsődleges különbség, hogy a fém tartóoszlopok vastagabbak (80mm helyett 10mm-esek). 3x3-tól a 6x6 m-ig terjedően installálhatóak 2 és fél méteres belmagassággal.

Cicogna Max Leggera:

Itt már 2.8 m-es belmagasság érvényesül 4x4, 5x5, 6x6, 7x7, 7.5x5.5 m-es méretekben. Itt már 15x150 mm-eseket a tartóoszlopok és az egyes elemek sorolhatóak, összekapcsolhatóak a nagyobb fedés érdekében. A további részletek ajánlatunkban szerepelni fognak, itt és most beszéljenek a képek:

 

Cicogna Max Pesante:

7x7-től a 12x12m-ig terjed az alappavilon mérete, mely sorolhatóságának köszönhetően jelentős területet tud lefedni. Itt már 175 mm-es a tartaoszlop oldalszélessége, s az oldalsó tartógerenda is 150x200mm méretű a maximális stabilitás érdekében. A ponyva tulajdonságai és minősége ekkora áthidalásnál is megegyezik minden egyes minőségi követelménnyel, melyet a kisebb egységek is magukénak tudnak.

 

Az alapmodellek megrendelhetőek a szövegekben a méretekre kattintva, egyéb esetben

A gazebo jellegű pavlonok közül az egyik legváltozatosabb és egyben legerősebb fedést biztosít az Airone rendszer. Gyakorlatilag Önnek a méretet kell pontosan tudnia, kiválasztani a fedés stílusát (hogyan nézzen ki a tető), az árnyékolás intenzitását, előkészíteni a telepítéshez a felületet, melyhez minden segítséget, adatot megadunk. A többit -Magyarországon belül- kivisszük és kivitelezzük Önnek.

 

A rendszeren belül több termékcsalád is helyett kapott annak függyvényében, hogy mekkora területet szükséges lefedni. Általánosságban elmondható, hogy az egyes elemek összekapcsolhatóak, így a lehetőségek száma óriási.

3 év gyártói garancia, galvanizált fém váz, mely porfesthető, PVDF védett ponyva

 

Kisebbektől a nagyokig:

Airone Minimax és Middle: 2,5 méteres magasság, 3x3, 4x4, 5x5, 6x6 méter az alapterületen, de egyedi méretben, milliméter pontossággal is gyárthatóak ezen termékek.

 

Airone Max Leggero: 2,8 m-es magasság, 4x4; 5x5; 6x6; 7x7 és 7,5x5,5 méter az alapterületen, de egyedi méretben, milliméter pontossággal is gyárthatóak ezen termékek is. 

 

 

Airone Max Pesante: rendkívül erős, masszív szerkezet, mely lehetővé teszi, hogy több elem összekapcsolása esetén a belső tartóoszlopokat helyettesítsük felső merevítőelemmel, miáltal a belső tér a ponyva alatt akadálymentesen használható 2.8 méteres belmagassággal.

7x7-től 15x15 méterig tart e termékcsalád alapelemeinek méretei, mely gykorlatilag korlátlan számban kapcsolható össze. Természetesen egyedi méretben történő gyártás is lehetséges.

 

Airone Mega: nevében keletkezett kötelezettséget vállalva 10x22 méteres alapépítmény is elérhető a 7x15 m-től kezdődően 2.8 m alapmagassággal. Ultraerő tartópillérrel és áthidalóelemmel egy különlegesen szép struktúra  jön létre, mellyel hatalmas tereket lehet lefedni, árnyékolni.

Extraként polikarbonát, a napfényt világítás szinten beengedő ablak kérhető a szerkezet tetejére.

Jellemzően autókereskedéseknek ajánljuk, hiszen jégkároktól, koszosodástól, a nap károsító hatásától, túlmelegedéstől meg tudják védeni mind a gépjárműveket, de egyben kellemes környezetet biztosíthatnak vásárlóiknak is, melyben sokkal szívesebben tartózkodnak.

 

Az alapértelmezett méretű termékeket a leírás szövegében, a méretekre kattintva rendelheti meg. Alapméretekkel nem kivitelezhető projektek esetében pedig