[titkarsag@gege.hu]

[+36 20 5555 266]

Kocsibeállók

Carport

Gépjárműveinknek is szüksége van az időjárás viszontagságaival szembeni védelemre, hogy hosszabb élettartammal, esztétikumukat és értéküket megőrizve szolgálják kényelmünket, s közlekedési igényeinket. Mindezt remekül elő tudja segíteni a Carport termékcsalád, melyben mindenki megtalálhatja saját környezetéhez és ízlésének leginkább megfelelő formát, színt, méretet.

Galvanizált fém alapelemek, opcionálisan porfesthetőek, PVDF védett ponyva, mely ellenáll az időjárás szélsőségeinek is (eső, hó, jég, fagy, szél, UV sugárzás). Opcionálisan kettős színnel és fényzáró változatban is rendelhető alapméretekben, vagy egyedi méretigények szerint is, melyhez kérjen ajánlatot itt.

Az egyes elemek egymáshoz kapcsolhatóak, sőt duplázhatóak és a dupla változat is sorolható.

 

Carpot Sunshine

Egyre elterjedtebbek az elektromos autók. Teljesen életszerű, ha tölteni otthon is szeretnénk, s ha lehet, minél olcsóbban. Mindezt úgy, hogy közben az autó is védve legyen az időjárás viszontagságaitól. 

Komplett megoldást tudunk nyújtani minderre akár alapméretben (megtekinthető és megrendelhető itt) , akár egyedi méretelképzelésben, melyhez