[titkarsag@gege.hu]

[+36 20 5555 266]

Ponyvás fedések

Egyedi ponyvás fedéseink főbb műszaki jellemzői:

Nagy méretű ponyvás fedéseink mindig a funkcióhoz kiválasztott és a feladatra alkalmas ponyvaanyagból készülnek. Legyen az igény akár fényzárás, nehezen éghetőség, extra magas élettartam, vagy dekorációs funkció.

A fedések megtervezésénél nagy energiát teszünk a használhatóságra is. Együtt gondolkodunk a Megrendelővel, hogy szakmailag helyes legyen a kivitel. Fontos, hogy a kiválasztott kivitel betöltse a szerepét!

   

 

Feszített ponyvás fedések

esetén is a ponyvák PCDF védettek, könnyen tisztíthatóak, szél-, jég-, eső-, hó-, UV állóak, a kiválasztott színben rendelhetőek, vagy opcionálisan színpárban, esetleg fényzáró módozatban.

Arco - keresztboltív

A klasszikus alakzattal imponzáns fedést és árnyékolást tudunk biztosítani, melyben a belső tér is változatos, szemet gyönyörködtető látványt ad. 

Az egyes elemek összekapcsolhatóak, így bármekkora tér fedhető e termékkel

Az alapméretek (megrendelhetőek itt) mellet - természetesen - az egyedi méretek is legyárthatóak, kivitelezhetőek, melyhez ajánlatot itt tud kérni.

 

Arco - folyosó

Cseppet sem hétköznapinak nevezhető formavilág, mely a hosszú egyenes területeket is esztétikusan fedi, de kialakítható széles áthidalást igénylő helyeken is. 

A fentebbi táblázatban található méretek az alapértezettek (melyek megrendelhetőek itt), de -természetesen - ezektől eltérő méretű megoldás is kivitelezhető, melyhez 

Opciós kiegészítőkkel még egyedibbé lehet tenni ezt az amúgy is extravagáns fedést