[titkarsag@gege.hu]

[+36 20 5555 266]

Rólunk mondták

Stohl András

„Az otthonom a legkedvesebb számomra, mégis bajban voltam, ha a családdal a teraszon szerettük volna eltölteni az időt, ahol erősen fúj a szél. Az interneten azonban rátaláltam a teraszok.hu weboldalára, ahol mindenben a segítségemre voltak: helyszíni felmérés után közösen választottuk ki a színt és a megfelelő megoldást, és alig fél nap alatt a szeles teraszom védett családi oázis lett.”

Mező Misi - Magna Cum Laude

"Az időjárásnak köszönhetően rengeteget ázott az erkélyünk. Úgy gondoltuk a feleségemmel, hogy ezt ki lehetne védeni ezzel a kis tetővel. Ha három szóval kellene jellemeznem a teraszok.hu-t: a megbízhatóság, precizitás és a szakértelem jut az eszembe. Profi alapanyagokból dolgoztak, hihetetlen szaktudás birtokában levő szakemberek, úgyhogy nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus munkát a tearszok.hu –nak!"

Szolga István - a Margitszigeti- és Városmajori Szabadtéri Színpad műszaki igazgatója

"Szakszerű munka készült, határidőre. Kitűnő szakmai tudással dolgoznak."

Pataky Bea - magánszemély

"Szimpatikus volt, hogy a széles anyag- és színválaszték mellett gyors volt a felmérés, a megvalósításkor pontos kivitelezéssel. Nagyon elégedett voltam vele."

Harnos László - a Pannonia Golf & Country Club klubigazgatója

„Egy elmaradásunkat szerettük volna pótolni klubtagjaink felé, azzal, hogy a mobil fedett golfelütőt újra kihelyezzük a driving range-re. Sajnos egy korábbi vihar annyira megrongálta a ponyvát, hogy azt javítani már nem lehetett. Ekkor találtunk rá a Gege Hungary Kft-re. A megrongálódott ponyva alapján immár erősebb anyagból készült el az új fedés. Már a kapcsolatfelvétel során és az árajánlat adásakor is tapasztaltuk a profi szemléletet és a végeredmény is igazolta, hogy a cég jól szervezetten és hatékonyan végzi a munkáját. A végzett munka minőségével tökéletesen elégedettek vagyunk a Pannónia Golf & Country Club minőségi elvárásait teljes mértékben teljesíti.”

Buza József - magánszemély

"Tisztelt Szabó Úr!

Kicsit megkésve, de küldöm az ígért fotókat a székesfehérvári teraszról.
Az említett ráncosodás, gyűrődés teljes mértékben megszűnt.
Köszönöm a korrekt kivitelezést."

Roskó Zoltán - magánszemély

"Tisztelt Szabó Úr!

Szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak a profi szerelést és a kedves ajándékot. Nagyon szeretjük a terasztetőt és másoknak is jó szívvel ajánlani fogom Önöket.

Munkájukhoz további sok sikert kívánok."

 

Sch. Zsuzsa - magánszemély

"A terasz nagyon tetszik nekünk, teljes mértékben megvalósították az elképzelésünket, nagyon sokat gyönyörködünk benne, melyet ezúton is köszönünk."

Cs. Tibor - építészmérnök

"Kedves Gábor!
Köszönöm a múltkori építész-napra megszervezett magas színvonalú előadásokat és profi, szellemes műsorvezetést. Örömmel vettem részt a kellemes vendéglátású napon. Természetesen - lehetőségemhez képest - betervezem és terjesztem a magas színvonalú termékeiteket."