[titkarsag@gege.hu]

[+36 20 5555 266]

Terasz kialakítások

  

 

A Gege Hungary Kft. 1995-ben elkezdett munkája mára kiforrott, több évtizedes tapasztalattal, kimagasló szakmai tudással és mérnöki háttérrel tevékenységi körünket két fő üzletágra irányítottuk.

 

Terasz üzletág

Hisszük, hogy a természet közelsége és a friss levegő kiemelkedő fontosságú szervezetünk egészséges és kiegyensúlyozott működése szempontjából, jó hatással van közérzetünkre és lelkiállapotunkra. A szabad levegőn gyermekeink is nyugodtabbak, jobban tudnak koncentrálni, a közösen megélt önfeledt családi pillanatok pedig maradandó élményeket biztosítanak!

Már 20 éve hitünk és szenvedélyünk, hogy ügyfeleinkkel együtt gondolkodva megtaláljuk azt a tökéletes teraszkialakítást, árnyékolástechnikai megoldást, amely színtere lehet ezeknek a családi eseményeknek, ünnepeknek, baráti beszélgetéseknek vagy akár szuper kerti partiknak!

 

Számos külföldi márka hivatalos forgalmazóinként, termékpalettánkban a motoros napellenzőktől és pergoláktól kezdve, a praktikus üvegtetőkön és oldalzárásokon keresztül a legkorszerűbb bioclimatic lamellás pergoláig minden megtalálható, azért hogy egyedi, minőségi és esztétikailag változatos megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek!

 

A témával kapcsolatos termékek eléréséhez kattintson az alábbi gombra, mely szakmai oldalunkra visz, ahol rengeteg érdekes, izgalmas megoldással találkozhat és munkatársunk is szívesen válaszol meg bármilyen kérdést.

 

www.teraszok.hu